Welke filosoof past jou? Gebruik de filosofenwijzer!

Wil jij weten welke filosofie of filosoof bij je past of welke juist 'schuurt' of irriteert en waarom? Gebruik de filosofenwijzer!  

Een bekende uitspraak is dat je eigenlijk nog 'nooit aan filosofie hebt gedaan' wanneer je niet tenminste één keer de diepte of 'afgrond' van het denken van een filosoof hebt geproefd. Het gaat erom echt te begrijpen en te voelen wat een bepaald wereldbeeld/filosofie precies omvat. Met de 'FilosofenWijzer' kun je op een praktische en plezierige manier dat enorme gebied van het westers filosofisch denken snel doorkruisen en op tafel krijgen op welke filosofen, op welke filosofie, jij lijkt aan te sluiten. Het is goed denkbaar dat je daarna toch nog gaat switchen van filosoof/filosofie. Maar beter dan ooit heb je in de gaten waarom je dat doet. Je laat je niet meer fascineren en bepalen door een of andere uitspraak, verhaal, hype of tegelwijsheid.

Wil je gericht en praktisch aan de slag? Meld je dan aan voor de FilosofenWijzer. Betaal €19,00 en ga aan de slag!

Ja, ik meld me aan voor de filosofenwijzer
dit veld niet invullen s.v.p.

 

Je ontvangt, na registratie en na overmaking van € 19,00 een uitgebreide vragenlijst met stellingen, gedachten en ideeën, waar je telkens per vraag één keuze maakt uit twee mogelijke reacties: (1) de uitspraak, stelling, gedachte of het idee spreekt je aan of (2) de uitspraak, stelling, gedachte of het idee spreekt je niet aan. Wanneer je het aangekruiste antwoordformulier naar ons stuurt, halen wij jouw antwoorden door onze software en genereren wij een grafiek die aangeeft met welke filosofie/filosofen jij affiniteit hebt en in welke mate. Deze grafiek sturen we per e-mail naar je toe.