Ernst Wolters - FILOSOFEREN IN FRANKRIJK

woensdag 03 december 2014

Een week filosofie in Frankrijk in een groep is veel rijker dan 5 keer 1 keer per maand. En zo ging een oude wens van mij in vervulling. Er was een goede sfeer, de hele week, ochtend zowel de middag als de avond. De locatie in Monpazier kan niet anders dan een flink vakantiegevoel veroorzaken. Het weer was heerlijk. Maar sfeer wordt vooral door mensen bepaald. Een zeer divers gezelschap stelde zich open voor wat er was. Ook wanneer de meningen verschilden. Ik heb verschillende mensen leren kennen en een enkele die ik al kende beter leren kennen.

Lees meer...

Ineke Steup - FILOSOFEREN IN FRANKRIJK

dinsdag 18 november 2014

Het was voor mij een groot cadeau om de filosofieweek in Frankrijk te mogen meemaken en het heeft zeker een zaadje geplant om me verder in de filosofie te gaan verdiepen.

Nogmaals heel veel dank voor een inspirerende week en hopelijk tot volgend jaar.

Didy Huysse - FILOSOFEREN IN FRANKRIJK

dinsdag 14 oktober 2014

Ik heb een heel prettige en leerzame week samen met jullie en de groep achter de rug, waar ik met plezier op terugkijk. Jullie brachten een prima sfeer in de groep, het programma zat goed in elkaar en was tot in de puntjes voorbereid. Mijn complimenten!

Gon Stalling - FILOSOFISCH CAFE ROTTERDAM

donderdag 25 september 2014

Wanneer het me schikt, probeer ik er bij te zijn. Leuke gesprekken in het filosofisch café in Rotterdam- Hillegersberg. Het is interessant en gezellig. Johan en Albert zijn kundige, plezierige en aanspreekbare begeleiders in het filosofisch café en de workshops. 

Will Schraven - FILOSOFIE WORKSHOPS ZATERDAG

dinsdag 02 september 2014

Om maandelijks op zaterdag de dag te beginnen met na te denken over grote vraagstukken die in ons alledaags leven op ons pad komen is voor mij een leuke en leerzame bezigheid. De onderlinge uitwisseling van kennis, ervaring en gevoelens in respect geuit, maakt dat ik met plezier deelneem in deze groep.

Ernst Wolters - WORKSHOPS FILOSOFIE ZATERDAG

donderdag 28 augustus 2014

Al drie jaar doe ik regelmatig mee aan workshops. Mijn kennis van filosofie was erg basic. Voor mij is een nieuwe denkwereld zichtbaar geworden. Door de vorm van de interactieve workshops vindt er een verdieping plaats. En herken ik meer het waarom van schijnbaar doodnormale dingen in het dagelijkse leven. De workshops zijn geen studie, heel weinig theorie, zij introduceren manieren van denken. Je eigen keuze hoe je daar gebruik van gaat maken. Wetende, dat die ene juiste filosofie niet bestaat. Voor mij een letterlijk en figuurlijk zeer zinvolle tijdbesteding. Ook door de prettige en stimulerende groepsgewijze opzet van de workshops.

Gertrude van Veelen - FILOSOFISCH CAFE

maandag 04 augustus 2014

Ik was al een poosje zoekende naar een leuke en zinvolle manier om met filosofie aan de slag te kunnen gaan. Op 22 januari heb ik de eerste workshop bij Albert en Johan meegemaakt. Het was precies wat ik zocht. De combinatie van theorie en invulling in het dagelijks leven spreekt me heel erg aan.

Ik zal dus nog veel vaker aan een workshop deel gaan nemen!

Egbert Langstraat - ZATERDAG WORKSHOP FILOSOFIE

vrijdag 18 juli 2014

Ik heb nu tweemaal een workshop bijgewoond en ik heb het als zeer interessant en intrigerend ervaren. De workshopleiders zijn breedgeinteresseerde mensen met een lichte neiging tot het onderschatten van de eigen kennis (van de filosofie). Al met al zeer positief en wanneer ik kan zal ik ook de volgende ronden erbij zijn.

Jan - ZATERDAG WORKSHOP FILOSOFIE

vrijdag 19 oktober 2012

Workshop gevolgd in Rotterdam. Gemakkelijk te bereiken, goed georganiseerd, goede catering. Inhoudelijk stil kunnen staan bij hoe wij in het leven staan, vooral interessant ook om te horen hoe anderen tegen het leven aankijken. Dat geeft inzicht in hoe je zelf in het leven staat. Heel verhelderend.

De begeleiders van de dag kwamen deskundig op mij over. Overall een mooie ervaring.

Annelies Wessendorp - ZATERDAG WORKSHOP FILIOSOFIE

dinsdag 02 oktober 2012

Goed verzorgd en zeer prettige sfeer. Aanrader wanneer je even stil wilt staan bij hoe je zelf in het leven staat!

Wilco Steenis - ZATERDAG WORKSHOP FILOSOFIE

vrijdag 28 oktober 2011

Het was een mooie dag. Samen ontdekken en uitwisselen over wat filosofie voor het leven ons kan brengen. Aanwijzingen en aansporingen voor de levenspraktijk en voor meer spiritualiteit te over!

Gerdi ter Heegde - ZATERDAG FILOSOFIE WORKSHOP

woensdag 13 oktober 2010

De zaterdagworkshop van 17 juli was inspirerend.Ik ga, wanneer ik in Nederland ben, de andere zaterdagworkshops ook zeker meemaken.